Om JemoPharm A/S

Kort om JemoPharm A/S

Siden begyndelsen i 1986 har JemoPharm A/S fokuseret på udvikling og produktion af lægemidler, naturlægemidler og kosttilskud i høj kvalitet.

Vores virksomhed er godkendt af Lægemiddelstyrelsen og Fødevarestyrelsen. Vi producerer og udvikler vores egne produkter, ligesom vi kører lønproduktion for andre. Ca. 2/3 af vores omsætning bliver således genereret uden for Danmarks grænser, hvilket vi er er meget stolte af. Fælles for alle produkter og tjenesteydelser er, at de fremstilles efter høje krav til kvalitet.

En del af The Whole Company A/S

JemoPharm A/S blev i 2011 en del af The Whole Company A/S, som er et holdingselskab, der huser en række af Danmarks mest kendte mærkevarer. The Whole Company A/S er 100% på danske hænder.

Vores mærkevarer har hver deres enestående kendetegn. Men de har alle til fælles, at de udgør et lidt sundere alternativ til konkurrerende produkter på markedet. Under The Whole Company-paraplyen findes foruden JemoPharms produkter brandsene Castus, Trope, Heidelberg og Fredsted The.

Ligesom i JemoPharm-regi er fokus lagt på høj kvalitet. Næsten alle vores produkter fremstilles på egne fabrikker og pakkerier. The Whole Company A/S har hovedsæde og pakkeri i Køge samt produktioner i Vadum i Vendsyssel og i Stege på Møn.

Logo_CMYK